dla-gitarzysty.pl logo
Instagram button
Soundcloud button
Bandcamp button
Facebook button
YouTube button

Opinie i komentarze

W tym miejscu możesz pozostawić opnię, komentarz lub po prostu wpis :-)


Marian
01.02.15, 12:28

Lekcje

Lekcja przeprowadzona była w sposób ciekawy, ze szczególną uwagą poświeconą kapelom jakich słucham i technikom, które mnie interesują. Nauczyłem się podczas niej wielu nowych i przydatnych rzeczy, nawet takich, które nie były dla mnie na pierwszy rzut oka zauważalne - a pozwalają uzyskać lepsze rezultaty. Poza tym świetna i inspirująca atmosfera, a do tego przyjemność z grania, polecam!
michu2233
03.10.14, 9:04

LEKCJE - SPEŁNIENIE MARZEŃ!

U Michała zacząłem uczyć się w styczniu i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że NIKT nie byłby mnie w tak krótkim czasie tyle nauczyć! Potwierdzam wcześniejsze komentarze, pełen profesjonalizm, pasja, chęć dalszego doskonalenia, znakomita znajomość nie tylko techniki, ale także kawałków metalowych (praktyka, jak który gitarzysta coś wykonuje). Niestety, przeprowadzka do Poznania zmusiła mnie do przerwania lekcji, ale nadal ćwiczę, tym razem w garażu :) Mam nadzieję, że będę jeszcze miał okazję uczyć się u Michała, może przez Skype'a, jak znajdę trochę czasu. Pozdrawiam!
Mickiewicz
06.09.14, 15:32

Lekcje

Na Michała trafiłem zupełnie przypadkiem i śmiało mogę stwierdzić, że pierwszy wybór zawsze jest najlepszy. Michał posiada dużą wiedzę na temat muzyki oraz doświadczenie, z którym umie się podzielić. Dzięki niemu robię duże postępy. Zawsze będę go polecał, bo jest fantastycznym nauczycielem.
Arek
30.08.14, 16:07

LEKCJE

Michał to autentyczny mistrz przekazywania wiedzy o gitarowym graniu. Profesjonalista w każdym calu, a nie tylko zawodowiec, który w odróżnieniu od profesjonalisty robi coś częstokroć byle jak, tyle że za pieniądze. Michał uczy z pasją, z ogromną, dającą się wyczuć i zauważyć, ambicją udzielenia każdemu zainteresowanemu wszelkiej pomocy w zgłębianiu zarówno podstaw, jak i wirtuozerskich tajników gry na tym instrumencie, we wszelkich możliwych stylach od country do hard porno metalu. Jest przy tym szczerym pasjonatem gitary elektrycznej o wyśmienitych umiejętnościach gry na tym rockowym instrumencie oraz o fenomenalnych predyspozycjach do uczenia tego innych. Bardzo sympatyczny, miły, cierpliwy oraz uczynny człowiek, z którym przyjemnie i wartko upływają godziny gitarowych lekcji. Z całą odpowiedzialnością, szczerze polecam lekcje z Michałem :-) To prawdziwa przyjemność ze wspólnego muzykowania :-)
Kuba
28.08.14, 17:18

lekcje

Michał jest bardzo profesjonalny w tym co robi. Lekcje stara się urozmaicać i dobierać stopień trudności w zależności od zaawansowania ucznia. Trzyma kontakt ze swoimi podopiecznymi, jest chętny do pomocy, również w momencie kiedy nie znajdujesz się u niego na zajęciach. Co najważniejsze sam rozwija cały czas swoją grę i wiedzę z zakresu instrumentu gitary czy nagrywania co skutkuje tym, że jest ze światem muzyki cały czas na bieżąco. Michał uwielbia to co robi i wykonuje to z pasją. Jeśli trafiłeś na te stronę, czytasz te słowa i zastanawiasz się czy Michał będzie odpowiednim dla Ciebie nauczycielem to odpowiedź brzmi TAK.
Piotrek
27.08.14, 13:11

Lekcje

Szczerze mówiąc Michał był i zresztą nadal jest najistotniejszym punktem w mojej wieloletniej przygodzie z muzyką, po wielu warsztatach z bardzo znanymi muzykami mogę śmiało stwierdzić, że NIKT nie potrafił dorównać mu w sposobie przekazywania całej swojej wiedzy i sposobowi w jaki to robi. Zawsze będę go polecał bo naprawdę WARTO !!!
Mikołaj
26.08.14, 21:07

Lekcje

Cześć! Już jakiś czas mam lekcje z Michałem. Kiedy już coś potrafisz zagrać, ale wiesz, że czegoś Ci brakuje i masz tego świadomość potrzebujesz kogoś kto wskaże Ci odpowiednią dla Ciebie ścieżkę rozwoju. Michał ma ogromną wiedzę w dziedzinie muzyki. Zarówno z teoretycznego punktu widzenia, jak i z praktycznego. Swoim umiejętnościami bije na głowe sporą część powszechnie znanych gitarzystów. Najważniejsze jest to że na lekcjach robisz to co Cie interesuje i co pomożę Ci osiągnąć twój cel w przygodzie z instrumentem jakikolwiek by on nie był. Po lekcji czujesz jeszcze więcej zapału do dalszej pracy nad sobą i motywacje. Należy też dodać że Michał to spoko człowiek z którym można normalnie pogadać i podzielić sie swoją pasja. Szczerze Polecam !!!
Ewa
24.08.14, 23:47

lekcje

Jeśli ktoś postawił sobie jakiś bardzo trudny do osiągnięcia cel, to razem z Michałem i z własną wytrwałością na pewno go osiągnie. Po prostu wie jak pomóc bezradnemu człowiekowi:-)Oczywiście potwierdzam wszystkie wcześniejsze opinie.
Jola
24.08.14, 21:45

Lekcje

Lekcje z Michałem są świetne!!! Jest to nauczyciel profesjonalny, posiadający ogromną wiedzę i co najważniejsze pasję. Po wyjściu z zajęć (oprócz zmęczenia ;) )odczuwam wielką motywację do dalszej pracy i ćwiczeń. Michał jest bardzo sympatyczny, zawsze pomocny i bardzo, bardzo, bardzo cierpliwy! Ma genialny słuch, potrafi wysłyszeć każdy najmniejszy błąd i dostosować do niego odpowiednie ćwiczenia, tak aby się nie powtarzał. Z każdej kolejnej lekcji wynoszę nowe umiejętności zarówno praktyczne, jak i teoretyczne. Jeżeli właśnie szukasz nauczyciela do gitary, to trafiłeś w w dziesiątkę, bo Michał jest nauczycielem idealnym ! :)
Łukasz
19.08.14, 21:29

Lekcje

Jak najbardziej polecam lekcje u Michała, jako nauczyciel bardzo sumienny, zaradny i pomocny. Potrafi przekazać materiał na kilka różnych sposobów oraz dostosować się do potrzeb ucznia. Na lekcjach zawsze była dobra atmosfera co wpływała szybkość przyswajania wiedzy. Zawsze służy pomocą w wolnym czasie. Szczerze mówiąc pieniądze wcale nie są duże w stosunku do tego jak zajęcia są prowadzone i jak dużo wiedzy można zdobyć od tak doświadczonego muzyka. GORĄCO POLECAM WSZYSTKIM, KTÓRZY CHCĄ SZYBKO I SKUTECZNIE POSZERZYĆ SWOJE GRANICE Z MUZYKI !
Kuba
22.06.14, 1:19

PASJA

Pasja, to coś czego temu gościowi nie brakuje. Gitara jest dla niego wszystkim, a zasób wiedzy jest naprawdę ogromny. Jestem osobą raczej ciekawą i zadaję dużo przeróżnych pytań. Jeszcze się nie zdarzyło, żeby Michał nie znał odpowiedzi na te dotyczące muzyki i gitary. Warto wydać te pieniądze i nauczyć się naprawdę wiele w krótkim czasie. Zajęcia są prowadzone w przyjaznej atmosferze, jest czas na śmiech i na ciężką pracę. NIKT INNY CIĘ TYLE NIE NAUCZY! POLECAM W 100 procentach!
Tomek
29.04.14, 12:48

Lekcje

Miło jest trafić od razu na właściwego nauczyciela, który z pasją, zaangażowaniem i poczuciem humoru - chrum, chrum :-) - przekazuje swoją wiedzę. Lekcje z Michałem, to czysta przyjemność. Po prostu przychodzisz i dostajesz dokładnie to, czego oczekiwałeś/aś, przygotowanie - miejsce, sprzęt, temat lekcji :-), wiedza, umiejętności i wszechstronność - technika techniką, bez tego nic nie działa poprawnie, ale to Ty masz wpływ na rodzaj muzyki, którą chcesz grać… i grasz. Podziwiam profesjonalizm Michała w kwestii nauczania. Każda lekcja przygotowana, każda prowadzona we właściwym tempie, każda kończąca się zadaniami domowymi i materiałami do studiowania ;-). Jest naprawdę bardzo dobrze. Prawdę mówiąc, uczę się nie tylko gry na gitarze :-). Ale to mój zysk extra :-). Dodatkowo, pozytywnie napędzająca atmosfera lekcji - po dwóch godzinach wychodzę z poczuciem, że kolejne dwie godziny to też byłoby mało. Zdecydowanie i gorąco polecam. PS. nie zamknąłbym tego komentarza w rozsądnym czasie, gdybym próbował napisać o wszystkich pozytywach związanych z pracą z Michałem, ale mam nadzieję, że sami się przekonacie. Pozdrawiam, TomeK
adam
05.04.14, 12:48

lekcje z Michalem

WITAM .To juz 10 miesiecy jak trafilem do Michala.Mysle ze jest to taki czas ze mozna pokusic sie o mala ocene.To wszystko prawda co pisza inni wypada sie sie tylko do tych recenzji dolaczyc.Pelny profesjonalizm, ogromna wiedza niesamowita cierpliwosc,oraz pozytywna osobowsc sprawia ze lekcje choc sa naprawde ciezkie MICHAL JEST BARDZO DOKLADNY prowadzi w taki sposob ze chce sie uczyc jak najwiecej.Z CZYSTYM SUMIENIEM POLECAM i na razie to tyle.Pracujemy dalej MISTRZU!!!
Pawel
18.11.11, 17:48

super strona, pozdrowienia

witam, Michal, kope lat minelo, chodzilem do ciebie kiedys na gitare, duzo sie wtedy nauczylem, pozdro :)
Maciek
18.06.11, 12:13

Lekcje

Do Michała trafiłem tylko i wyłącznie dzięki mojej dziewczynie, i nie pożałowałem. Choć jestem dopiero początkowym "gitarzystą", to dzięki odbytym lekcjom nakreśliłem sobie kierunek rozwoju i mam teraz większą motywację do nauki. Dzięki i pozdro.
Krzysiek
28.05.11, 13:13

Lekcje

Na początku swojej przygody z gitarą, gdy przez pierwsze 3 miesiące uczyłem się grać sam, robiłem bardzo małe postępy i byłem bliski zrezygnowania z gry na instrumencie. Wtedy wraz z kolegą znaleźliśmy w internecie ogłoszenie Michała i postanowiliśmy zapisać się do Niego na lekcje. Nie pożałowaliśmy. Po pierwszym spotkaniu nauczyłem się więcej niż po 3 miesiącach nauki samemu. Zauważyłem również wyjątkowe podejście Michała do ucznia. Stara się on nie tylko przekazać mu cenną wiedzę, ale także stworzyć przyjazną i luźną atmosferę. Jest też bardzo cierpliwy i wyrozumiały. Nigdy nie widziałem, aby był zdenerwowany lub zirytowany. Poza tym Michał jest również bardzo miłym człowiekiem. Można mu zadawać wiele pytań związanych z muzyką, sprzętem i nie tylko, na które zawsze chętnie odpowiada. Według mnie Michał to gitarzysta na światowym poziomie i najlepszy nauczyciel gitary jakiego mógłbym mieć.
grzes1299
25.05.11, 18:58

Lekcje

Lekcje u Michał są super. Na początku było trochę dziwnie(jak zawsze u nowego nauczyciela) ale po kilku-kilkunastu lekcjach zaczęło się robić swobodnie. Na prawdę bardzo polecam.
pawel2430
22.05.11, 6:40

Zajęcia

Co mogę powiedzieć? 15 miesięcy już strzeliło jak się uczę u Michała, jego podejście do ucznia jest bardzo wyjątkowe, do każdego podchodzi indywidualnie, z ogromną cierpliwością i zaangażowaniem, wiem co mówię, do mnie to trzeba się uzbroić w wielką cierpliwość, w ciągu całej nauki, tylko dzięki Niemu popełniłem niebywałe postępy, których ucząc się sam czy w pseudo szkołach muzycznych nie popełniłbym nawet w 3 lata. Gdy coś się dzieje z sprzętem w ramach lekcji zajmuje się nim, a także wprowadza poprawki by tylko grało się jak najwygodniej. Atmosfera jest nadwyraz luźna, na początku było to standartowe uczeń-nauczyciel, ale później to opadło i zaczęło być swobodnie, a rzadko to występuję zauważyłem u innych nauczycieli. Gdybym miał jeszcze raz wybierać gdzie się uczyć gry na gitarze to wybór jest tylko jeden...
Gregor
10.08.13, 20:40

Lekcje

Kiedyś przez przypadek trafiłem na stronkę Michałka... Najpierw zacząłem czytać recenzji na temat gitar. Czytałem uważnie gdyż widać, że opisując gitary, najpierw je ogrywał, a później opisywał wrażenia z gry na tych instrumentach. Dziwne? Niby nie, lecz na internecie panują ludziska, którzy nie grali, nie mieli w rękach, często nawet nie widzieli na własne oczy sprzętu który często opisują, a jeszcze częściej w ogóle grać nie umieją. Michała odczucia względem gitar pokrywały się w 100% z moimi i wiedziałem, że mam do czynienia z konkretną osobą, więc dlatego początkowo Michał przykuł moją uwagę. Opisy są wyraźne, zrozumiałe, dla zaawansowanych gitarzystów jak również dla początkujących. Oprócz tego ograłem w swoim życiu kilka gitar i stwierdzam iż trafniej i przejrzyściej opisać chyba się nie da. Opisy pomogły mi dokonać wyboru gitary, po długiej przerwie gry. Później było sobie trzeba przypomnieć jak się gra na gitarze... i znowu poszedłem na stronę Michała, tutaj jest tak naprawdę "encyklopedia" wiedzy na temat gry, oraz gitar i wszystkiego krążącego dookoła. Gdy z czymś sobie nie dawałem rady wysyłałem pytania... (hehehe czasami nie zbyt mądre), ale Michał stanął na wysokości zadania i cierpliwie tłumaczył! W końcu zdecydowałem się umówić z właścicielem tego portalu, gdyż jego wiedza niesamowicie mnie zafascynowała. Jak pierwszy raz dotarłem na miejsce Michał cierpliwie czekał na spóźnialskiego... hehe... przepraszam:-) Okazał się cierpliwym, ciepłym człowiekiem (jak na gitarzystę mrocznych klimatów) i nie rozczarował mnie ani tyci tyci. Sam Michał jest bardzo dobrym nauczycielem, umie wychwycić braki w grze na gitarze, wiedzy na temat instrumentu, oraz obsługi i czystej teorii, a w nauce jest to piekielnie ważne! Więc muszę stwierdzić, że jest kompletnym Muzykiem, chylę więc przed nim czoło i mam nadzieję, iż przeleje trochę wiedzy we mnie :-) Podsumowanie (w końcu Michał też zawsze je robi... hehe) Bardzo fajny, skromny gość o nieprzeciętnej wiedzy, z ogromnym talentem oraz potencjałem, którego zwykły szary świat nie dostrzega... Myślę, że sam Joe Satriani by się nie obraził gdybym porównałbym ich ze sobą. Z tą tylko różnicą, że sam Satriani nie wiem czy posiada taką wiedzę na temat gitary i naprawdę wydaje mi się, że nie przesadzam. Pozdrawiam sensei-WU i jego sympatyczną Żonkę!!!
Matt
22.12.10, 23:41

Księga gości otwarta

Księga gości już działa. Wszelkie bugi będą zgniatane gdy tylko zostaną wypatrzone :)

Dodaj opinię

Imię/ksywka
e-mail (opcjonalnie)
Kod z obrazka
temat
nowy wpis

Mój profil w Google+